Faciliteiten op de Groene Hen

Het natuurkampeerterrein heeft een nieuw sanitair met wc's, douches, wastafels, chemisch toilet, en afwasbakken. Douchen is gratis. Wij vertrouwen erop dat u zuinig zult zijn met water. 

    toiletgebouw natuurkampeerterrein  Schuiltent op natuurkampeerterrein

Centraal op het terreintje is een overkapping gemaakt van robinia hout en tweedehands tentdoek. Ook kunnen de gasten hier gezellig samen zitten.                           

Er zijn twee prachtige natuurkampeerterrein fietsen aanwezig voor gasten, die geen eigen vervoermiddel hebben en toch een boodschapje willen doen. De fiets kan gratis gebruikt worden. Daarnaast zijn er ook fietsen te huur.

                                                            fiets stichting natuurkampeerterreinen 

Verder zijn er vele water/afvoer punten en stroomaansluitingen van 6 tot 10 ampere te schakelen. Er is een E-bike oplaadpunt. De Groene Hen is aangesloten bij 'Fietsers Welkom' 

Heeft u geen eigen tent of caravan? De organisatie Drenthe-tent verhuurt compleet ingerichte tenten.

Er is geen CAI. TV kijken kan bij ons in de 'huiskamer'. Internet is aanwezig. Bij de huiskamer gratis en op het terrein d.m.v. een ticket wat u koopt.

Op het terrein lucht foto natuurkampeerterrein Uffelte

zijn vele faciliteiten voor kinderen te vinden. Iedereen mag gebruik maken van de faciliteiten van het aangrenzede kampeerterrein de Blauwe Haan  om lekker met zand en water te kunnen spelen.

Speelplas op  natuurkampeerterrein te Uffelte

Ook is er een 'Ontdekkist' voor de jonge onderzoeker. Deze kan geleend worden bij de receptie. Leuke dingen als loepjes en insektenzuiger zijn aanwezig.

Ook is er een jeu-des-boules baan en stokbrood en wijn voor de liefhebbers.

De huiskamer is het hart van Haan en Hen. Deze omgebouwde voormalige kippenschuur is al 40 jaar hetzelfde ingericht. De hout kachel zorgt mede voor de sfeer. Er is een boekenhoek dus kan er naar hartelust gelezen worden. En spelletje biljart of darts is ook mogelijk.

Maar om 23.00 uur gaat de tent dicht. Dan moet het ook stil zijn op het terrein en dat is het ook.

Wat een stilte, en wat een sterrenhemels, wat een heerlijke vakantie!